Ostale vrste kredita

Agram banka redovito sudjeluje na provedbi različitih programa financiranja u suradnji sa županijama i ostalim jedinicama lokalne uprave na području Republike Hrvatske i to kroz poticanje razvoja i kreditiranje subjekata mikro, malog i srednjeg poduzetništva:

Krediti iz sredstava HABOR-a

Zahvaljujući dugogodišnjoj uspješnoj suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj, svojim klijentima možemo ponuditi kreditiranje putem kreditnih linija iz sredstava HBOR-a.
Više informacija o navedenim programima HBOR-a možete pronaći na internetskoj stranici www.hbor.hr.

Kredit za financiranje građevinskih poslova

U suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije HAMAG-BICRO cilj nam je potaknuti razvoj i kreditiranje subjekata mikro, malog ili srednjeg poduzetništva. Naši klijenti ostvaruju mogućnost realiziranja dugoročnih i kratkoročnih kredita uz jamstvo HAMAG-BICRO-a.
Više informacija o navedenim programima HAMAG-BICRO -a možete pronaći na internetskoj stranici www.hamagbicro.hr

Banka također svojim klijentima nudi i specifična financiranja, pri čemu primarno odobrenje kredita ovisi o zalogu hipoteke ili oročenog depozita:

Hipotekarni krediti

Kratkoročno ili dugoročno nenamjensko financiranje na temelju instrumenta osiguranja (hipoteke).

Kredit za financiranje građevinskih poslova

Kratkoročni ili dugoročni nenamjenski kredit na temelju zaloga oročenog depozita.

Krediti za suvlasnike stambenih zgrada

Dugoročni namjenski kredit za suvlasnike stambenih zgrada, više infomacija u letku.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-mail adrese info.PO@agrambanka.hr ili posjetite našu najbližu podružnicu/poslovnicu.

Ako želite da Vas naš djelatnik kontaktira vezano uz naše proizvode i usluge, molimo Vas unesite Vašu mail adresu i/ili broj telefona, kao i vrijeme u koje biste željeli da Vas kontaktiramo.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.