Kratkoročno kreditiranje

U svakodnevnom poslovanju ili povremenim potrebama za novčanim sredstvima Agram banka će Vas popratiti kratkoročnim kreditima (eurskim, uz valutnu klauzulu ili deviznim) nudeći Vam:

Kratkoročni krediti

Kredit za likvidnost/obrtna sredstva

Odobravamo našim klijentima za prevladavanje trenutnih potreba za likvidnošću i za potrebe financiranja dodatnih obrtnih sredstava.
Za postojeće klijente ovu vrstu kreditne zaduženosti rješavamo u kratkim rokovima, jer je i sama potreba za zaduženjima uvjetovana brzinom dobivanja sredstava.

Okvirni kredit po poslovnom računu

Okvirni kredit po poslovnom računu omogućava brzo i jednostavno zadovoljavanje kratkoročnih potreba za dodatnim obrtnim sredstvima i poboljšanje tekuće likvidnosti. Okvirni kredit po poslovnom računu mogu ostvariti klijenti sa otvorenim poslovnim računom u banci preko kojeg imaju aktivno poslovanje.

Revolving kredit

Revolving kredit možete koristiti kao i kredit po poslovnom računu za financiranje povremenih potreba za održavanjem likvidnosti i dodatnim obrtnim sredstvima. Sredstva odobrenog kredita povlačite temeljem zahtjeva, koji upućujete Vašem voditelju poslovnog odnosa. Samo korištenje i vraćanje ovisi o potrebama Vašeg poslovanja.

Kredit za financiranje izvoza

Ako ste izvoznik i imate potrebu za financiranjem izvoza ili pripreme proizvodnje za izvoz, možemo Vam može ponuditi kratkoročne kredite za financiranje izvoza.

Kredit za financiranje uvoza

Krediti za financiranje uvoza namijenjeni su uvoznicima za financiranje uvoza, odnosno manjih projekata čija je realizacija moguća u roku kraćem od 12 mjeseci.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-mail adrese info.PO@agrambanka.hr ili posjetite našu najbližu podružnicu/poslovnicu.

Ako želite da Vas naš djelatnik kontaktira vezano uz naše proizvode i usluge, molimo Vas unesite Vašu mail adresu i/ili broj telefona, kao i vrijeme u koje biste željeli da Vas kontaktiramo.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.