Dugoročno kreditiranje

Za različita investicijska ulaganja i za trajna obrtna sredstva nudimo Vam dugoročna sredstva s rokom povrata duljim od jedne godine:

Kredit za investicijska ulaganja i za trajna obrtna sredstva

Kredit za investicijska ulaganja i za trajna obrtna sredstva odobravamo klijentima za potrebe ulaganja u kupnju ili izgradnju nekretnina ili pokretnina te za osiguranje trajnih obrtnih sredstava, na rok do 10 godina.

 

Kredit za financiranje građevinskih poslova

Kredit za financiranje građevinskih poslova odobravamo za financiranje projekata izgradnje stambenih i poslovnih objekata namijenjenih daljnjoj prodaji na tržištu (rok je u skladu s projektom).

Krediti za financijsko restrukturiranje

Krediti za financijsko restrukturiranje omogućuju klijentima Banke ulaganja usmjerena na promjenu ročnosti izvora sredstava u bilanci gospodarskih subjekata te reprogramiranje postojećih obveza.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-mail adrese info.PO@agrambanka.hr ili posjetite našu najbližu podružnicu/poslovnicu.

Ako želite da Vas naš djelatnik kontaktira vezano uz naše proizvode i usluge, molimo Vas unesite Vašu mail adresu i/ili broj telefona, kao i vrijeme u koje biste željeli da Vas kontaktiramo.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.