Osiguranje

U suradnji s partnerskim osiguravajućim kućama, uz klasične bankarske proizvode, nudimo Vam i proizvode osiguranja kreirane u skladu s Vašim potrebama i željama.

Euroherc osiguranje

Euroherc osiguranje je prvo i najveće osiguravajuće društvo osnovano privatnim kapitalom 1992. godine. Tvrtka je u potpunosti u vlasništvu hrvatskih građana, a danas zapošljava više od 1100 djelatnika. Euroherc osiguranje je specijalist za osiguranje motornih vozila, a u ponudi ima i sve vrste neživotnih osiguranja. Posluje putem svojih 15 moderno opremljenih podružnica i više od 527 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i 20 u Austriji.

Više informacija o uslugama osiguranja potražite na www.euroherc.hr.

Adriatic osiguranje

Adriatic osiguranje jedno je od vodećih društava na hrvatskom osigurateljnom tržištu koje odnedavno posluje i na talijanskom tržištu. U ponudi ima više od 150 vrsta osiguranja, a preko četvrt milijuna klijenata prepoznalo je u Adriaticu društvo koje pruža cjelovitu, brzu i efikasnu uslugu osiguranja, počevši od osiguranja motornih vozila i imovine do osiguranja od odgovornosti. Policu osiguranja za svoje vozilo i kućanstvo možete ugovoriti i online putem webshopa.

Više informacija o uslugama Adriatic osiguranja potražite na besplatnom info telefonu 0800 060 60 ili na www.adriatic-osiguranje.hr.

Agram life osiguranje

Agram life osiguranje registrirano je za obavljanje poslova životnih osiguranja. Značajan je čimbenik na tržištu životnih osiguranja koji kroz stabilnost poslovanja, inovativnost, profesionalnost i kvalitetnu uslugu svojim osiguranicima, uz jedinstvenu paletu usluga životnih osiguranja, pruža financijsku sigurnost. U svojoj ponudi ima osiguranje od nezgode, kao i kvalitetan program zdravstvenog osiguranja, koji provodi putem sedam poliklinika Specijalne bolnice Agram.

Više informacija o životnim osiguranjima Agram lifea potražite na besplatnom info telefonu 0800 11 40 ili na www.agramlife.hr.

 

 

U poslovnicama Agram banke možete ugovoriti:

Životno osiguranje

Životno osiguranje pruža zaštitu od financijskih gubitaka koji mogu nastati kao posljedica neizvjesnih događaja vezanih uz život osigurane osobe. Životno osiguranje je vid dugoročne štednje koja jamči sigurnu egzistenciju i zadržavanje životnog standarda u kasnijim godinama. Iznenadan gubitak hranitelja obitelji ili korisnika kredita u radno aktivnim godinama, obitelj će financijski lakše prebroditi ako postoji polica životnog osiguranja.

 

Riziko osiguranje

Riziko police životnog osiguranja vrijedan su instrument osiguranja kredita. Ako Vam je sigurnost na prvom mjestu, riziko polica nudi veliko osigurateljno pokriće uz vrlo pristupačnu premiju. Premija se može plaćati jednokratno, godišnje ili mjesečno, ovisno o vrsti pokrića. Svote osiguranja za cijelo vrijeme mogu biti jednake ili padajuće, u skladu s Vašim mogućnostima.

Više o životnim osiguranjima potražite u Agram life osiguranju.

 

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje osobno je osiguranje za očuvanje i zaštitu zdravlja. Brojne su prednosti ove vrsta osiguranja, a izdvajamo samo neke: osiguranik sam bira obim i vrstu zdravstvenih usluga koje najviše odgovaraju njegovim potrebama, svi pregledi ugovaraju se u vrijeme koje osiguraniku najbolje odgovara, nalazi su gotovi u kratkom roku, a usluge koje Vam se pružaju višeg su standarda.

Vrhunsku brigu za Vaše zdravlje pružit će Vam Agram life dobrovoljno zdravstveno osiguranje, a informaciju više potražite na internetskim stranicama Agram lifea.

 

Putno osiguranje

Putno osiguranje namijenjeno je osobama sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj kada putuju u inozemstvo, kao i stranim posjetiteljima naše zemlje. Može se ugovoriti u trajanju od najmanje jednog dana do najviše 365 dana. Ugovorite na vrijeme kvalitetnu policu putnog osiguranja i bezbrižno putujte, uživajte i istražujte na zasluženom odmoru!

Spremate li se na put, više informacija o putnom osiguranju potražite kod naših partnera u Eurohercu i Adriatic osiguranju.

 

Osiguranje od posljedica nezgode

Nesretnim slučajem smatra se svaki iznenadni i od volje osiguranika neovisni događaj koji, djelujući uglavnom izvana i naglo na tijelo osiguranika, ima za posljedicu njegovu smrt, potpuni ili djelomični invaliditet, prolaznu nesposobnost za rad ili pogoršanje zdravlja koje zahtijeva liječničku pomoć.

Više o vrstama osiguranja od nezgode potražite u Eurohercu, Adriaticu i Agram lifeu.

Ako želite da Vas naš djelatnik kontaktira vezano uz naše proizvode i usluge, molimo Vas unesite Vašu mail adresu i/ili broj telefona, kao i vrijeme u koje biste željeli da Vas kontaktiramo.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.