Akreditivi

Agram banka izdaje dokumentarne akreditive prema zahtjevu i instrukcijama klijenta.

Dokumentarni akreditiv je jedan od najsigurnijih instrumenata plaćanja međunarodnog platnog prometa koji maksimalno štiti kako kupca, tako i prodavatelja.

Potrebno je dostaviti Nalog za otvaranje dokumentarnog akreditiva (obrazac 15) s priloženim računom, predračunom ili ugovorom s ino-dobavljačem.

Kratkoročni okvir za akreditive odobrava se klijentima koji imaju čestu potrebu za otvaranjem akreditiva za razne dobavljače u poslovanju s inozemstvom. Banka može ponuditi otvaranje akreditiva iz okvira brzo i jednostavno uz dostavljanje samo zahtjeva, popunjenog Naloga 15 te dokumentacije na temelju koje se traži otvaranje akreditiva (računi, proforma računi, ugovori o osnovnom poslu).

Odobrava se na rok od 12 mjeseci i nakon odobrenja jednostavnom procedurom se koristi do odobrenog iznosa.

Osnovni uvjet za dobivanje kartice je otvoren poslovni račun pravne osobe u Banci.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-mail adrese info.PO@agrambanka.hr, na besplatni info telefon 0800 200 400 ili se obratite u najbližoj podružnici Banke.

Ako želite da Vas naš djelatnik kontaktira vezano uz naše proizvode i usluge, molimo Vas unesite Vašu mail adresu i/ili broj telefona, kao i vrijeme u koje biste željeli da Vas kontaktiramo.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.