Mjere za pomoć građanima/potrošačima

U redu je uzeti pauzu!

Obavještavamo sve građane, korisnike kredita Agram banke, da smo uvažavajući okolnosti nastale uslijed pandemije koronavirusa te potresa u Zagrebu omogućili opušteniju otplatu postojećih kreditnih obveza kroz opciju ugovaranja odgode na razdoblje do 6 mjeseci te pomak krajnjeg roka dospijeća za isto to razdoblje.

Kako biste iskazali svoj interes za ugovaranjem odgode otplate, popunite zahtjev koji se nalazi ispod ovog teksta te će Vas ubrzo kontaktirati Vaš osobni bankar. Iznimno, ako niste u mogućnosti predati zahtjev na opisani način, možete to učiniti i u poslovnicama Banke.

Korisnicima kredita koji namjeravaju podnijeti ovakav zahtjev predlažemo prikupiti dokumentaciju kojom dokazujete pogoršanje financijskog položaja (npr. rješenje o otkazu ugovora o radu, potvrda s burze, potvrda poslodavca o smanjenju prihoda, dokumentacija o šteti na nekretnini nastala potresom i slično).

Zahtjev za odgodu plaćanja mogu podnijeti svi klijenti koji su do sada uredno otplaćivali svoje obaveze, a čije je ostvarivanje prihoda ugroženo pandemijom koronavirusa ili potresom.
Važno je napomenuti kako suglasnost s odgodom otplate moraju dati svi sudionici u kreditu (sudužnici, jamci platci i založni dužnici).

Agram banka će analizirati Vaš zahtjev te po njegovu odobrenju dostaviti Vam ugovornu dokumentaciju na prihvat. Nakon prestanka mjera za suzbijanje pandemije pozvat ćemo Vas na potpisivanje originalne dokumentacije.

Uvijek uz Vas Vaša Agram banka!

Osnovne informacije i uvjete o odgodi otplate kredita građana/potrošača možete pronaći u letku.

Zahtjev za odgodu otplate kreditnih obveza

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ostale važne obavijesti

Obavijest za umirovljenike. Više saznajte ovdje.

Novo radno vrijeme naših poslovnica možete provjeriti ovdje.

Kako bi svim klijentima olakšali pristup novčanim sredstvima, Agram banka privremeno ukida naknade za podizanje gotovine putem debitnih kartica Banke za fizičke osobe, odnosno Maestro karticama, na svim bankomatima drugih banaka u RH. Saznajte više