Akcijski SVEnamjenski krediti

SVEnamjenski krediti idealan je način za ostvarenje svih želja i potreba Vas i Vaših najmilijih, pa tako i kupnju novog automobila.

Fiksna kamatna stopa:

  • od 5,29% godišnje (EKS od 5,54%)

Rok otplate od 2 do 12 godina

Iznos kredita od 1.000 do 35.000 EUR

Dodatne pogodnosti:

  • bez naknade za obradu i vođenje kredita

U suradnji s našim partnerima, tvrtkama Euro Daus d. d., Autocentar AGRAM d. d. i Auto-Dubrovnik d. d., pripremili smo posebnu ponudu SVEnamjenskih kredita i na taj način omogućili Vam kupnju rabljenog vozila uz nisku kamatnu stopu i odobrenje kredita u kratkom roku. Ponudu automobila možete pogledati na internetskoj tražilici Agram automobili, koja objedinjuje ponudu naših partnera. Vrlo rado ćemo Vam pomoći prilikom popunjavanja dokumentacije potrebne za odobrenje kredita, kako biste što lakše i jednostavnije došli do Vašeg novog automobila.
Uz kreditnu sposobnost kao preduvjet, nudimo Vam umanjenu fiksnu kamatnu stopu za 0,20 postotnih bodova, odnosno 5,29% godišnje (EKS od 5,54%).

Više informacija potražite u Uvjetima:

Za informaciju više obratite nam se u poslovnicama Banke, na besplatni info telefon: 0800 24 24 00, putem forme za upit ili putem e-maila: info.FO@agrambanka.hr.

Ako želite da Vas naš djelatnik kontaktira vezano uz naše proizvode i usluge, molimo Vas unesite Vašu mail adresu i/ili broj telefona, kao i vrijeme u koje biste željeli da Vas kontaktiramo.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.